Ga naar de inhoud

Art for Antoni

Art for Antoni is een initiatief van fotograaf Jan van de Laar, de website biedt bijzondere fotografie te koop aan. Van iedere verkochte foto wordt een donatie gedaan aan het Antoni van Leeuwenhoek centrum voor kankeronderzoek. Alle werken zijn gemaakt door Jan van de Laar, een aantal daarvan in samenwerking met Nicky van Vliet.

Uitvoering: print op perspex in baklijst

Foto’s en reproducties van schilderwerken worden uitgevoerd door Gallerycolor, een vaklab met vestigingen in Noordwijk, Amsterdam en ’s Hertogenbosch. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring en staat bekend om zijn perfecte afwerking. Er is gekozen voor afwerking als foto op plexiglas in combinatie met een baklijst. Wil je een andere afwerking? Dat kan, neem dan contact op via mail@janvandelaar.nl.

Bijdrage aan Antoni van Leeuwenhoek

Van iedere bestelde gaat een deel naar het Antoni van Leeuwenhoek centrum voor kankeronderzoek. Nadat je de betaling hebt afgerond wordt de bestelling direct in behandeling genomen. Alle bijdragen aan het Antoni van Leeuwenhoek worden door ons eenmaal per jaar afgedragen.

Het einde, het onbekende, aftakeling en vergankelijkheid

Alle foto’s hebben een link met het einde, het onbekende, aftakeling en vergankelijkheid. Onderwerpen die in je hoofd komen vanaf het moment dat je de ziekte krijgt.

Maar einde, het onbekende, aftakeling en vergankelijkheid zijn niet alleen lelijk. Ze kunnen ook heel mooi zijn. Hoe zou het zijn als het leven altijd maar door zou gaan?

We moeten einde, het onbekende, aftakeling en vergankelijkheid niet wegduwen maar omarmen. Dat het leven eindig is maakt ook dat het extra belangrijk is om ervan te genieten.